top of page

integritetspolicy

STÖDSÖKANDE

Varför ni samlar in information & hur använder ni informationen?"

Tjejjouren Norrköping för statistik över de samtal vi har med er stödsökande för att kunna utvecklas och bli bättre för er egen och vår skull så att vi kan göra vårat allra bästa för att hjälpa och stötta. Du förblir anonym och vi använder ej ditt namn eller dina personuppgifter. Vi för statistik över vad vi pratar om men inte i detalj, detta är för att vara medvetande om det är någonting speciellt som extra jobbigt just nu och för att kunna samla de resurser vi behöver för att kunna hjälpa er bättre. 

"Om jag berättar mitt namn eller det står i min mejl-adress?"

Ditt namn/din mejl, eller andra personliga uppgifter, finns i vår databas - alltså på vår mejl och används aldrig för någonting annat, om du inte uttryckligen har givit samtycke. 

"Jag vill att ni tar bort mina meddelanden, kan ni göra det?"

Du har rätt att kontakta oss för att ta bort dina meddelanden och de uppgifter vi har om dig. Det kan du göra på kontakt@tjejjourennorrkoping.se 

"Vem kan se mina meddelanden och uppgifter?"

Endast personal och jourtjejer har tillgång till mejlen och delar inte med sig av det till utomstående parter. Allt stannar mellan oss. 

FÖRETAG OCH SKOLOR

Vilka uppgifter vi sparar och vem som har tillgång

När företag eller skolor tar kontakt med oss, för t.ex. besök på er arbetsplats så sparar vi kontaktuppgifter så som namn, position, e-post och adress till företag/skola. Vi delar inte den med någon annan utan har det endast för att enkelt ha era uppgifter till hands. Endast personal och jourtjejer på Tjejjouren Norrköping har tillgång till dessa uppgifter. 

Ta bort insamlade uppgifter

Du har rätt att kontakta oss för att ta bort dina meddelanden och de uppgifter vi har om dig. Det kan du göra på kontakt@tjejjourennorrkoping.se.

bottom of page