top of page

gör skillnad,
Bli jourtjej!

Vi utbildar nya jourtjejer varje vår och höst. Vi välkomnar alla tjejer och kvinnor från 20 år och uppåt att gå utbildningen för att bli jourtjej. Det är lika viktigt att ha med unga som äldre i vår tjejjour. Den blandningen är viktig för systerskapet. Vill du vara med och aktivt förändra och bidra till vår verksamhet är du välkommen att skicka en ansökan redan nu till kontakt@tjejjourennorrkoping.se

Vi som är aktiva i Tjejjouren Norrköping är volontärer som ägnar oss åt det här på vår fritid. Som jourtjej lyssnar du på och stöttar tjejer och unga kvinnor via telefon, chatt och mejl. Det kan se lite olika ut hur ofta vi jourar, vissa jourar flera gånger i månaden och andra mer sällan. Du behöver inte ha någon speciell erfarenhet, och utbildning får du av oss!

Utöver själva jourandet går det även att engagera sig inom marknadsföring, utbildning, styrelsearbete, m. m. Det går även att starta projekt tillsammans med oss, så om du har en idé som du tror skulle passa vår verksamhet får du jättegärna höra av dig till oss om du har några frågor! Klicka HÄR för mer information och datum för våren utbildning!

Är du intresserad av att engagera dig i Tjejjouren kan du maila oss på kontakt@tjejjourennorrkoping.se eller till vår stödsamordnare mary@tjejjourennorrkoping.se 

bli medlem

Du som identifierar dig som tjej eller kvinna kan bli medlem hos Tjejjouren Norrköping för en årlig summa på 50 kr. Swisha till 123 420 58 52 och skriv ditt namn och mailadress.

bidra

Vill du vara med och stötta oss och arbetet vi gör kan du bli bidragsgivare. Samtliga bidrag går till att utveckla och förbättra vår verksamhet. Inga bidrag är för små eller för stora och vi sätter stort värde på att du vill vara med och stödja vår verksamhet. Skriv gärna ditt namn så att vi kan komma i kontakt med dig!

 

Bankgiro-nummer: 5893-3276
Swish: 123 420 58 52 

Intresserad av samarbete eller att sponsra oss?

Kontakta vår ordförande Sara Mühling på sara@tjejjourennorrkoping.se.

bottom of page