top of page

gör skillnad,
Bli jourtjej!

Vi utbildar nya jourtjejer varje vår och höst. Vi välkomnar alla från 20 år och uppåt. Det är lika viktigt att ha med unga som äldre i vår tjejjour. Den blandningen är viktig för systerskapet. Ska man sitta i vår jour måste en vara minst 20 år. Vill du vara med och aktivt förändra och bidra till vår verksamhet är du välkommen att skicka en ansökan redan nu till joursamordnare Evelina: evelina@tjejjourennorrkoping.se.

Vi som är aktiva i Tjejjouren Norrköping är volontärer som ägnar oss åt det här på vår fritid. Som jourtjej lyssnar du på och stöttar tjejer och unga kvinnor via telefon, chatt och mejl. Det kan se lite olika ut hur ofta vi jourar, vissa jourar flera gånger i månaden och andra mer sällan. Du behöver inte ha någon speciell erfarenhet och utbildning får du av oss!

Utöver själva jourandet går det även att engagera sig inom marknadsföring, utbildning, styrelsearbete, m. m. Det går även att starta projekt tillsammans med oss, så om du har en idé som du tror skulle passa vår verksamhet får du jättegärna höra av dig till oss!

Kontakta

Evelina, Joursamordnare

evelina@tjejjourennorrkoping.se

bli medlem

Du som identifierar dig som tjej eller kvinna kan bli medlem hos Tjejjouren Norrköping för en årlig summa på 150 kr. Är du under 18 år kan du bli medlem för 50 kr per år. Swisha till 123 420 58 52 och skriv ditt namn och mailadress.

bidra

Vill du vara med och stötta oss och arbetet vi gör kan du bli bidragsgivare. Samtliga bidrag går till att utveckla och förbättra vår verksamhet. Inga bidrag är för små eller för stora och vi sätter stort värde på att du vill vara med och stödja vår verksamhet. Skriv gärna ditt namn så att vi kan komma i kontakt med dig!

 

Bankgiro-nummer: 5893-3276
Swish: 123 420 58 52 

Intresserad av samarbete?

Kontakta Sara Mühling på sara@tjejjourennorrkoping.se.

bottom of page