Det här är vi

Tjejjouren Norrköping har funnits sedan 2006 och är en ideell förening som är religiöst och partipolitiskt obunden. Vi vänder oss till tjejer och unga kvinnor som behöver råd, stöd, hjälp eller bara någon att prata med. Till oss kan man vända sig med precis vilket problem eller vilken fråga som helst. Det kan röra sig om kärlek, kompisar, föräldrar, misshandel, svartsjuka, ångest eller tankar om livet. Vi lyssnar utan att döma eller ifrågasätta.

 

Tjejjouren i Norrköping värnar om systerskap mellan tjejer och kvinnor och utgår ifrån ett feministiskt perspektiv. Systerskap betyder att vi vill att tjejer ska känna samhörighet med varandra och hjälpa och stötta varandra. Med ett feministiskt perspektiv menar vi att det finns orättvisor som gör att kvinnor i världen har mindre makt än män, och det vill vi ändra på. Killar och tjejer ska ha samma rättigheter!

 

Vårt övergripande syfte är att genom ett aktivt arbete stödja och stärka tjejer och unga kvinnor både som enskilda individer och som grupp.

Hör jättegärna av dig till mig om du är intresserad av ett samarbete eller vill veta mer om vår verksamhet!

Verksamhetsledare

Eva Mühling

eva@tjejjourennorrkoping.se

070-4019681