Vill du bli jourtjej?

Vi utbildar nya jourtjejer varje vår och höst. Vi välkomnar alla åldrar från 18 år och uppåt. Det är lika viktigt att ha med unga som äldre i vår tjejjour. Den blandningen är viktig för systerskapet. Ska man sitta i vår jour måste en vara minst 20 år. Vill du vara med och aktivt förändra och påverka vår verksamhet är du välkommen att skicka en ansökan redan nu till vår Maria Fernandez, jouransvarig på Tjejjouren Norrköping.

mary@tjejjourennorrkoping.se.

Telefon: 0704066769

 

Här hittar du information om vår kommande utbildning som hålls den 6 – 7 juni 2020(OBS! Nytt datum).

 

Vi som är aktiva i Tjejjouren Norrköping är volontärer som ägnar oss åt det här på vår fritid. Som jourtjej lyssnar du på och stöttar tjejer och unga kvinnor via telefon, chatt och mejl. Det kan se lite olika ut hur ofta vi jourar, vissa jourar flera gånger i månaden och andra mer mer sällan. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet, och utbildning får du av oss!

 

Utöver själva jourandet går det även att engagera sig inom marknadsföring, utbildning, styrelsearbete, m. m. Det går även att starta projekt tillsammans med oss, så om du har en idé som du tror skulle passa vår verksamhet får du jättegärna höra av dig till oss!

Bidra!

Vill du vara med och stötta Tjejjouren Norrköping och arbetet vi gör kan du bli bidragsgivare. Samtliga bidrag går till att utveckla och förbättra vår verksamhet. Inga bidrag är för små eller för stora och vi sätter stort värde på att du vill vara med och stödja vår verksamhet.

 

Bankgiro-nummer: 5893-3276
Skriv gärna ditt namn så att vi kan komma i kontakt med dig.
Du kan också swisha ett bidrag till oss på 123 420 58 52, skriv ditt namn.