Vill du bli jourtjej?

 

Vi utbildar nya jourtjejer varje vår och höst. För att sitta i Chat och jourtelefonen så behöver du ha fyllt 20 år. För yngre tjejer finns det andra sätt att engagera dig, Så vill du aktivt förändra och påverka vår verksamhet är du välkommen att skicka en ansökan redan nu till kontakt@tjejjourennorrkoping.se.

Vi som är aktiva i Tjejjouren Norrköping är volontärer som ägnar oss åt det här på vår fritid. Som jourtjej lyssnar du på och stöttar tjejer och unga kvinnor via telefon, chatt och mejl. Det kan se lite olika ut hur ofta vi jourar, vissa jourar flera gånger i månaden och andra mer mer sällan. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet, och utbildning får du av oss!

Utöver själva jourandet går det även att engagera sig inom marknadsföring, utbildning, styrelsearbete, m. m. Det går även att starta projekt tillsammans med oss, så om du har en idé som du tror skulle passa vår verksamhet får du jättegärna höra av dig till oss!

Bidra!

Vill du vara med och stötta Tjejjouren Norrköping och arbetet vi gör kan du bli bidragsgivare. Samtliga bidrag går till att utveckla och förbättra vår verksamhet. Inga bidrag är för små eller för stora och vi sätter stort värde på att du vill vara med och stödja vår verksamhet.

 

SWISH NUMMER: 123 420 58 52
Skriv gärna ditt namn så att vi kan komma i kontakt med dig 🙂