Vill du jobba mot hedersrelaterat våld?

I samarbete med Norrköpings kommun och Länsstyrelsen driver vi projektet Tjejer till tjejer. Syftet med projektet är att rekrytera och utbilda kontaktpersoner till tjejer och kvinnor som varit utsatta för hedersrelaterat våld och förtryck.

 

Nu söker vi nya kontaktpersoner som arbetar med att stötta utsatta tjejer och kvinnor. Vi har inga krav på tidigare erfarenhet, men du måste vara minst 25 år gammal. Kom på intervju hos oss så får du veta mer om kursen och hur du blir kontaktperson.

 

När?
V.46-50 med en föreläsning i veckan.
Intervjuer pågår under v.44-45.

 

Var?
Tjejjouren Norrköping, Gamla Torget 4, Norrköping.

 

Anmälan:
Anmäl dig till en intervju genom att skicka ett mejl till eva.muhling@gmail.com, senast 31 oktober.

 

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till eva.muhling@gmail.com eller på mobil 070-401 96 81.