Välkommen till vår nya hemsida

juni 4, 2016 admin

Hur najs som helst, eller hur!? Eftersom Tjejjouren.se (som är sidan där du kan hitta alla tjejjourer i Sverige) skulle göra om sin hemsida tyckte vi att det var ett perfekt tillfälle att göra det vi med. 

 

Vi är inte riktigt klara med hemsidan än utan det kommer dyka upp lite fler grejer, bland annat bra att ha-länkar och info om våra projekt. Om du skulle upptäcka att något inte funkar eller om det är något du saknar får du jättegärna höra av dig till oss på kontakt@tjejjourennorrkoping.se.

 

Annars är allt precis som vanligt. Du kan ringa och chatta med oss varje Torsdagar 18-21 och mejla oss precis när du vill, alla tider på dygnet, alla dagar i veckan så svarar vi inom 24 timmar. Vi har samma mejladress och telefonnummer som vanligt.

 

Klicka på ”Prata med oss” i menyn längst upp för att hitta våra kontaktuppgifter och komma till chatten.

 

Kolla in nya Tjejjouren.se >>